TOKAT / ARTOVA - ARTOVA İMAM HATİP ORTAOKULU

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI

Tarihi zaferlerle dolu aziz milletimizin ve şanlı ordumuzun Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde elde ettiği zaferler neticesinde bağımsız, onurlu yaşamanın ve geleceğe güvenle bakabilmenin teminatı; azmi, kararlılığı ve mücadelesiyle kendi hikâyesini kendi yazan milletimizin en değerli varlığı olan cumhuriyetimizin ilanının 99'uncu yıl dönümü okulumuzda düzenlenen programla coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet, getirdiği yenilikler ve atılımlar ile Türk milletine yeni ufuklar açmış; ekonomik, sosyal ve siyasal yaşantımıza bir dinamizm getirerek tarihimizin en büyük çağdaşlaşma hamlesi olmuştur. Aziz milletimiz; cumhuriyetine, demokrasisine ve milli iradesine yönelik tehditleri bertaraf edeceğini ve bu değerlerine son nefesine kadar sahip çıkacağını bugüne kadar tüm dünyaya göstermiş ve bundan sonra da göstermeye hazırdır. Türk Milleti ne zaman bir araya gelmişse, bir ve beraber olmuşsa büyük zaferler elde etmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle "Cumhuriyetimiz"in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere "İstiklal Mücadelemiz"in bütün kahramanlarını şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor. Bütün vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı'nı canı gönülden kutluyoruz.

04-11-202204-11-202204-11-2022

Yayın: 04.11.2022 - Güncelleme: 08.11.2022 15:48 - Görüntülenme: 116