OKU-YORUM PROJESİ

"Oku-Yorum" projesi; milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan, Türk kültür ve medeniyetinin gelişmesine katkı sunmuş yazarların eserlerinin okumasını, okunan her eser hakkında değerlendirme yazısı yazılmasını, eserlerin en az yarısı okunduktan sonra bir konu seçilmesini, seçilen konuda bir konuşma metni hazırlanmasını, düzenlenen panel programlarında hazırlanan metnin sunulmasını amaçlayan bir yazar okuma faaliyetidir.

"Oku-Yorum" projesi okulumuzda bu sene de tüm hızıyla devam etmiştir. Proje kapsamında okulumuz öğrencileri dönem boyunca hem keyifli okumalar yaptı hem kitap değerlendirmelerinde bulundu hem de kitaplarla ilgili çeşitli etkinlikler (konuşma halkası, rol oynama vb.) hayata geçti. Projenin okulumuzda gelecek yıl daha verimli olması için planlama ve toplantılar da gerçekleştirildi.

16-08-202327-02-2023

Yayın: 16.08.2023 - Güncelleme: 16.10.2023 14:40 - Görüntülenme: 91