TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ

TÜBİTAK Bilim ve Toplum Başkanlığı (BİTO) tarafından 2014 yılında başlatılan Bilim Söyleşileri, alanında uzman bilim insanlarını; ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilerle bir araya getiren, sunum ve soru-cevap bölümlerinden oluşan etkinliklerdir. Bu etkinliklerle toplumumuzda bilim farkındalığını ve okuryazarlığını geliştirmek, bilim dünyası ile toplumumuzun bilim iletişimini arttırmak amaçlanmaktadır. Okulumuz da ilgili program kapsamında başvuru yaparak ilimizdeki sayılı okul arasına girmeyi başarmıştır.

Bu kapsamda ilçe kaymakamız Sayın Erkan ATAM, belediye başkanımız Sayın Lütvü YALÇIN, ilçe milli eğitim müdürümüz Sayın Harun ARSLAN ve daire amirlerinin katıldığı programda “Fen ve Mühendislikte Yapay Zeka” konulu sunum Sivas Cumhuriyet Üniversitesinden Prof. Dr. Serkan AKKOYUN tarafından yapılmıştır. Program sonunda Prof. Dr. Serkan AKKOYUN'a teşekkür belgesi ve çiçek takdim edilmiştir.

29-11-202329-11-202329-11-2023

Yayın: 29.11.2023 - Güncelleme: 29.11.2023 15:55 - Görüntülenme: 96