ARTOVA İMAM HATİP ORTAOKULU

Belgegeçer : 0
WEB http://artovaiho.meb.k12.tr
Adres : Altınova Mahallesi Ağdullar Küme Evleri Mevki Artova/TOKAT
VİZYON : ‘İmam Hatipli Olma’ kültürünü taşıyan,çağdaş, dinini iyi bilen, öğreten ve yaşayan, çevresindekilere örnek olan, her insanın değerli olduğunun farkında olan, özgüveni yüksek, idealleri olan, toplumda yol gösterici liderler yetiştiren bir kurum olmak.
MİSYON : Okulumuz Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda öğrencilerimizi hayata ve bir üst öğrenime hazırlarken, öğrencilerimizin akademik başarılarının en üst düzeyde olmasını sağlamak, onları ailesine, çevresine ve topluma karşı davranışlarıyla örnek olan, toplumda ahlaki ve kültürel değerleri yaşayan ve öğreten, iletişim becerileri gelişmiş, özgüvenli, ulusal, küresel ve dini değerlere sahip, başarılı, mutlu, sağlıklı bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : NORMAL
Kantin: 0
Yemekhane : 1
Revir : 0
Saatler : 08:30-15:30
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Pansiyon : HAYIR
Lojman : LOJMAN BULUNMAMAKTADIR Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : SABAH 07:15 TEN AKŞAM 17:00 A KADAR İL MERKEZİNE KOOPERATİF MİNİBÜSLERİYLE GİDİLİP GELİNEBİLMESİ MÜMKÜNDÜR.
Yerleşim Yeri : İLÇE MERKEZİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 38 km İLÇE MERKEZİNE 1 km UZAKLIKTADIR
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :